Moderne voordeur

Naar de shopContact

Wil je persoonlijk advies of

wil je gebeld worden?

01

Ambachtelijk vakwerk

05

Maatwerk zonder concessies

02

Consument gericht

06

Mix standaard met maatwerk

03

Zakelijke markt

07

Geen kromtrekken

04

Computer gestuurde productielijn

08

Beslag naar keuze

01 Ambachtelijk vakwerk

02 Computer gestuurde productielijn

03 Consument gericht

04 Zakelijke markt

05 Maatwerk zonder concessies

06 Mix standaard met maatwerk

07 Geen kromtrekken

08 Beslag naar keuze

Moderne voordeur

Welkom bij Houtse Maatwerk Deuren, waar jouw visie op moderne elegantie en superieure kwaliteit werkelijkheid wordt. Als je op zoek bent naar een moderne voordeur die niet alleen een statement maakt maar ook een levenslange investering vertegenwoordigt, ben je hier aan het juiste adres. Wij begrijpen dat onze klanten, zoals jij, die de mooie dingen in het leven waarderen, een voordeur zoeken die meer is dan een entree – het is een weerspiegeling van jouw smaak, status en de zorg die je besteedt aan jouw huis.

Ambacht en technologie

Bij Houtse Maatwerk Deuren combineren we ambachtelijk vakmanschap met geavanceerde productietechnologieën. Ons uitgebreid assortiment moderne voordeuren is vervaardigd in onze technologisch geavanceerde werkplaats, waar precisie en aandacht voor detail voorop staan. Onze computergestuurde productielijn, met een indrukwekkende capaciteit van 300 deuren per week, stelt ons in staat om uitzonderlijke kwaliteit en snelle levering te garanderen, zonder in te leveren op de persoonlijke touch die elke moderne voordeur uniek maakt.

Een wereld aan keuzes

Bij Houtse Maatwerk Deuren staat jouw unieke smaak centraal. Wij bieden een ongeëvenaarde variëteit in design en afmetingen. Van strak en minimalistisch tot gedurfd en opvallend, onze deuren worden op maat gemaakt om perfect bij uw huis en persoonlijke stijl te passen. Elk aspect, van maatvoering tot afwerking en kleur, wordt op uw specificaties afgestemd. Maar je kunt ook uit onze standaard maatwerk voordeuren een keuze maken. Of je kiest voor de Opima Freeslijn, een leuke tool waar jij je fantasie op los kunt laten.

Mill Panel materiaal

De kern van onze moderne voordeuren is het superieure ‘Mill Panel’ materiaal, bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en isolatiewaarden. Dit materiaal is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook een uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid. De isolatiecapaciteiten van onze deuren zorgen voor energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energierekeningen en een comfortabeler huis. Dit materiaal waarmee wij werken is van absolute topkwaliteit en kent vele variaties nav de beoogde wensen.

Uitzonderlijke kwaliteitscontrole

Elke Houtse moderne voordeur ondergaat een rigoureuze kwaliteitscontroleprocedure. Van de selectie van grondstoffen tot de uiteindelijke afwerking, elke stap wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze ervaren vakmensen. Dit zorgt ervoor dat elke deur die onze werkplaats verlaat niet alleen voldoet aan, maar ook uw verwachtingen overtreft.

Bij Houtse Maatwerk Deuren zijn we trots op onze vooruitstrevende aanpak. We maken gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen in de deurenindustrie om producten te leveren die niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook voorzien van de nieuwste veiligheids- en comfortkenmerken.

 

Een deur voor elke klant

Ons klantenbestand is breed en divers. Of je nu een individuele huiseigenaar bent die op zoek is naar dat perfecte stukje luxe, een aannemer die de beste kwaliteit voor zijn projecten eist, of een architect die unieke, op maat gemaakte oplossingen voor een moderne voordeur wenst; wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

De Optima Freeslijn 

Ontdek de revolutionaire Optima Freeslijn van voor jouw moderne voordeur, een innovatieve tool die u de vrijheid geeft om uw droomvoordeur te ontwerpen vanuit het comfort van uw eigen huis. Deze interactieve online tool transformeert de manier waarop u uw voordeur selecteert, door u de touwtjes in handen te geven van het creatieve proces.

Een bijzondere moderne voordeur

Een moderne voordeur van Houtse Maatwerk Deuren is meer dan een aankoop; het is een investering in jouw huis en levensstijl. Het symboliseert jouw toewijding aan kwaliteit, luxe en een esthetisch leven. Wij begrijpen dat je kiest voor het beste, en dat is precies wat wij leveren.

Een voordeur is meer dan een ingang; het is een statement. Bij Houtse Maatwerk Deuren begrijpen we dit en bieden we daarom moderne voordeuren die opvallen door kwaliteit en uitstraling.

Het interactief ontwerpen van jouw voordeur

Met de Optima Freeslijn is je basis een standaarddeur van Houtse en deze deur kun je aanpassen aan jouw unieke specificaties en stijlvoorkeuren. Je kunt experimenteren met verschillende elementen zoals latten, freeslijnen, en zelfs raampjes of ruiten, om een voordeur te creëren die perfect aansluit bij de architectuur van jouw huis en jouw persoonlijke smaak.

Hte is dus vooral een leuke maar ook bijzonder tool, waarmee je jouw fantasie de vrije loop kunt laten gaan op een eenvoudige manier. Houtse heeft drie standaarddeuren uit haar collectie hiervoor ingezet. Print zoveel deuren uit als u wenst, en teken er lustig op los. Zodra het naar uw zin is, kunt u het ontwerp van uw dromen uploaden en neemt Houtse Deuren contact met u op om dit ontwerp te bespreken en er een offerte voor uit te brengen. Dus erg geschikt wanneer u een voordeur op maat wil laten maken. Zo wordt de deur uw eigen creatie.

Een gebruiksvriendelijke interface

Onze gebruiksvriendelijke interface maakt het ontwerpen van jouw voordeur eenvoudig en plezierig. Je kunt verschillende opties uitproberen, wijzigingen aanbrengen en direct zien hoe jouw keuzes het uiteindelijke ontwerp beïnvloeden. Of je nu precies weet wat je wilt of nog aan het verkennen bent, de Optima Freeslijn maakt het proces intuïtief en inspirerend. En vanzelfsprekend kunnen we jou daar ook in begeleiden en adviseren.

Neem vandaag nog contact met ons op
Ontdek de wereld van Houtse Maatwerk Deuren.

Zal ik je bellen?